Këta fëmijë që i shihni në fotografi, sot janë ҫift shumë i përfolur.

Genta Ismajli dhe Usta padyshim janë një nga çiftet më të përfolura në shoubiz.

Së fundmi dyshja ndodhen në pushime, ku nuk mungoi edhe një vizitë në Shqipëri dhe Kosovë.

Ka qenë Usta ai i cili ka publikuar një fotografi kur ai dhe Genta kanë qenë të vegjël.

“Usta&Genta” ka shkruar ai.Çifti në një intervistë thanë se historia e tyre ishte dashuri në shikim të parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *