Një histori e tillë ka ndodhur me dy shqiptarë që udhëtonin drejt ShBA-së. Ata kanë habitur autoritetet dhe mediat përtej Antantikut. Autoritetet doganore në Aeroportin e Filadelfias në SHBA, përmes një qeni detektor zbuluan 14 kg produkte ushqimore të ndaIuara, brenda në valixhen e dy shqiptarëve. Ngjarja ka ndodhur me 16 dhjetor të vitit të 2019, por është bërë sëfundmi publike.
Në valixhen që u përkiste dy udhëtarëve shqiptarë, emrat e të cilëve nuk u bënë publikë, raportohet se u gjetën mes të tjerash mish i papërpunuar, kremviçe, presh, pIënc si dhe gështenja. Specialistët gjetën në mesin e gështenjave edhe dy ins ekte të gjaIIa.Autoritetet i se kuestruan ushqimet dhe i lanë dy shqiptarët që të vazhdojnë vizitën e tyre në Filadelfia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *