Protagonisti i një video që u bë shumë shpejt virale në YouTube bëri një eksperiment shoqëror me partneren e tij për të njohur reagimin e saj që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj flinte në rrugë. I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kalonte netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë.

Por, cili ishte reagimi i vajzës?
“Unë se kam problem. Gjyshja ime ka shumë dhoma në shtëpinë e saj dhe mund të qëndrosh atje”, tha ajo duke treguar se sot ka akoma vajza që nuk janë materiaIiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *