Ish-kryeministri i vendit, Sali Berisha mes profesoreve dhe mjekëve të njohur në fakulettin e dikurshëm të Mjekësisë. Kjo foto, postuar nga gazetari Adi Darsi ne faqen e tij ne Facebook, shfaq anen tjeter te Berishës, per ata qe nuk e kane njohur.

Në pamje duket një staf pedagogjik ku mes tyre gjenden Sali Berisha dhe kardiologu i ndjerë Ylli Popa.
“Foto e viteve 80. Profesoret e Fakultetit te Mjekesise ne UT. Mes tyre Ylli Popa e Sali Berisha,” shkruan gazetari bashkengjitur fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *