Ne amerike mund shkosh i varfer dhe mund te behesh milioner. Ka me milona histori qe ka ndodhur keshtu. Por ja se si Kyle Dennis fiton 2.8 milion dollarë të aksioneve të tregtimit nga shtëpia dhe jeta e tij ndryshoj: Si?
Në vitin 2012, u diplomua në kolegj dhe kishte 80,000 mije dollarë borxh për studimet dhe ishte ende i pa pune megjithese po mundohej te gjente nje pune por nuk po i hecte dhe e pas i kërkoi mamasë së tij që t’i bënte një vend punë në zyrën e saj të pasurive të patundshme dhe pas disa muajsh arriti të kursente disa qindra dollarë dhe kjo filloi ti shijoj dhe te avanconte me shume.

Në zyrë ku ai punonte kishte pranë një burr i cili tregtonte aksione, kështu që nisi të mësonte shumë për tregun prej tij. Kyle nuk kishte qenë kurrë një investitor. Në fakt, para kësaj, ai kurrë nuk kishte zotëruar ndonjë stok parash. Ai nuk dinte asgjë në lidhje me tregtinë. Por disa ditë para se të bënte lëvizjen e tij të parë dhe në kohën e duhur, ai kishte zbuluar një webinar nga Jason Bond. Djaloshi zbuloi 3 strategji të thjeshta të tregtimit të aksioneve, që dikush mund t’i përdorë.
“Strategjitë ishin vërtet të thjeshta, ”tha Kyle në një intervistë. “Ata nuk përfshijnë ndonjë matematikë ose asgjë … E tëra që u desh ishte qasja me informacionin bazë, falas në internet.”

Pasi shikoi webinar dhe zbuloi sekretet që përmbahen në të, Kyle investoi të gjitha paratë që i kishte kursyer ngadalë, në tregjet e aksioneve. Në një ditë të vetme, ai pa llogarinë e tij tregtare të rritet. Disa ditë më vonë, pasi tregtia u bë më e natyrshme për të, fitimet u bënë edhe më të mëdha.
Pas deklaratave të taksave dhe detyrimeve të Kyle dhe fitimet e llogarisë së tregtimit, u raportua se në të vërtetë, ai kishte fituar 838,000 dollarë vitit të parë, kur iu bashkua shërbimit të Jason.

Kishte shumë më tepër para, sa për të paguar të gjithë borxhin e shkollës. Në vetëm 2 vjet, Kyle e ktheu investimin e tij prej 15,000 dollarë në 2.8 milion dollarë, dhe fitoi një Porsche nga Jason Bond, sepse pati premtuar se do të blinte nga një Porsche për tre studentët e tij të parë që do të kalonin markën e fitimit mbi 1 milion dollarë. Webinar i aksioneve të Jason Bond është plotësisht i lirë për t’u parë nga të gjithë. Shumica e njerëzve që shikojnë webinar nuk janë profesionistë financiarë apo tregtarë me përvojë. Në një intervistë, Bond tha se shumë nga njerëzit që e ndjekin janë mësues, punonjës të postës dhe pensionistë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *